حلال‌های تخصصیC₆H₁₄O₃محصول شاخص تولیدی

دی پروپیلن گلیکول SK

Dipropylene Glycol (SK)

نام انگلیسیDipropylene Glycol (SK)
فرمول شیمیاییC₆H₁₄O₃
شماره CAS25265-71-8
خلوص۹۹.۵٪ به بالا (گرید LO+)
گریدآرایشی / LO+ برند SK کره
بسته‌بندیبشکه ۲۱۵ کیلوگرمی
منشأکره جنوبی (SK)

درباره دی پروپیلن گلیکول SK

دی پروپیلن گلیکول گرید LO+ برند SK کره جنوبی، حلالی بی‌بو، کم‌سمی و با نقطه اشتعال بالا است که به‌عنوان بهترین حامل اسانس و رایحه در عطرسازی و فرمولاسیون‌های آرایشی بهداشتی شناخته می‌شود. اصالت برند با برگه آنالیز رسمی تضمین می‌شود.

کاربردهای دی پروپیلن گلیکول SK

  • حامل و حل‌کننده اسانس عطر و ادکلن
  • فرمولاسیون آرایشی، بهداشتی و سرم‌ها
  • دیفیوزر و محصولات خانگی معطر
  • حلال رنگ، رزین و جوهر

سوالات متداول درباره دی پروپیلن گلیکول SK

محصولات مرتبط

تماس تلفنی